huen
Belépés
Bortársaság
Bortársaság
Kosár

A kosár üres

Más Liga – Kreinbacher Série - Bortársaság magazin

Más Liga – Kreinbacher Série

A Série esszenciája, hogy a legnagyobb potenciállal rendelkező palackokat kivételesen hosszan érlelik seprőn, és az első kiadás után még komplexebb, gazdagabb formában mutatják be őket újra.

A 2014-es debütálás óta nüansznyinak tűnő változások vezették a Kreinbacher pezsgőket az elegancia felé.
Hol az egyes cuvée-k fajtaösszetétele, hol az érlelési idő, hol egy-egy eljárás finomodott, épp annyira, hogy tapintható legyen a fejlődés.
Most, szinte napra pontosan 8 évvel később mégis újra 2013-ban járunk és a birtok egyik legsikeresebb pezsgőjét kóstoljuk. Vagyis csak majdnem.

Egész pontosan annak a Prestige Brut 2013 Magnumnak a második kiadását, amellyel 2018-ban az eddigi legjobb eredményt érték el Kreinbacherék a CSWWC pezsgő világbajnokságon – a 'WORLD CHAMPION Classic Brut from a Non-Traditional Grape' trófeát.

Az akkori sikerek ösztönözték a csapatot, hogy limitált mennyiségben, seprőn tartva érleljék tovább a pezsgőt. Így lett a 2013-as Prestige Brut Magnum a Série sorozat első tagja. A Série esszenciája, hogy a legnagyobb potenciállal rendelkező palackokat kivételesen hosszan érlelik seprőn, és az első kiadás után még komplexebb, gazdagabb formában mutatják be őket újra.

Különleges, gyűjtői palackok ezek, akárcsak a champagne-házak vintage tételei. Mindössze 200 limitált palack érhető el borboltjainkban és online.

 

Listához adom