Áraink bruttó árak.
„Értékrendünkben a bikavér, a helyi fajtákra épülő, a világon is egyedinek számító bor kapta a legnagyobb hangsúlyt. Az első tíz év stíluskereséssel, majd a második tíz év a területek kiválasztásával és betelepítésével telt. A sok felfedezni való dűlő közül kiválasztottunk három markánsan különböző adottságút, ahol az elmúlt tizenegy évben a bikavér készítéséhez szükséges fajtákat telepítettük el. Ennek a hosszadalmas munkának a gyümölcse 2019-ben fordult termőre, amikor életünkben először mindhárom dűlő terméséből dűlőszelektált bikavért tudtunk készíteni.” Sebestyén Csilla
Mindhárom bikavér azonos módon készült: kézi szüret és válogatás, nyitott kádas erjesztés, kézi csömöszölés, majd másod-, harmad- és negyedtöltésű 500 literes magyar tölgyfahordós érlelés két évig. Porkoláb a puhaságról, az eleven savakról és a finom mieralitásról szól, már most kiteljesedett formában. A jól ismert Iván-völgy részletgazdag, komoly és telt bor. Az újonnan telepített Görögszó hosszan érlelhető bora, érett, telt és határozott, a leghosszabb levegőztetést igénylő tagja a hármasnak.