Egységár: 8 512 Ft / kg. Áraink bruttó árak.
A Seoul Budapest - Kultúrák találkozása ízeken és terroiron át egy lenyűgöző, háromnyelvű könyv (angol, koreai, magyar), amely a koreai és magyar gasztronómia világába kalauzol. A könyv Taeyeon Kim koreai séf és Dr Csiba-Herczeg Ágnes borszakértő együttműködésével készült, bemutatva Korea ikonikus ételeit részletes receptekkel, valamint a magyar borvidékeket. A két kultúra találkozása különleges párosításokban elevenedik meg, hidat képezve a gasztronómia és a borkultúra között, könnyed, igényes módon.
“A Seoul-Budapest nem csupán az ízek élvezetéről szól; két nemzet mély kapcsolatát testesíti meg..”
Jeong Kwan, Master of Korean Temple cuisine
“A koreai konyha különleges varázsa a magyar borokkal egyesülve igazi élményt nyújt az érzékeknek.."
Susan R Lin, Master of Wine
Megjelenés:
2024.10.02.