A termék már nem kapható
Holland dry gin 8-féle fűszerrel lepárolva, családi recept alapján: több mint 60 éve az indonéz származású Jacobus Alfons (családi becenevén Bobby) kezdte el a helyi, népszerű jenevert* indonéz fűszerekkel ízesíteni. Az ő hagyományai alapján, hosszú évek finomítása után született meg a Bobby’s Dry Gin. Kirobbanóan friss citromfüves, gyantás illat, lenyűgöző, üdítően fanyar-édes íz – fahéj, szegfűszeg, édeskömény, narancshéj.
* Jenever: A gin őse, ma is létező, eredetvédett kategória: csak Belgium, Hollandia és Franciaország néhány részén készülhet. A ginhez képest az alappárlatba más gabonapárlat is kerül a vodka mellett, de az aromavilág alapja itt is a boróka. Készítését és fogyasztását a németalföldi szabadságharcok során vették át az angolok a hollandoktól – majd alakították tovább.