huen
Belépés
Bortársaság
Bortársaság
Kosár

A kosár üres

MRS. MILLICENT Summereasy Gin - Bortársaság

MRS. MILLICENTSummereasy Gin

Polci ár
17 400 Ft
Bortársaság Klub ár
15 950 Ft

Egységár: 24 857 Ft / liter. Áraink bruttó árak.

Bolti információMrs. Millicent limitált palackszámú kiadása Summereasy néven érkezik idén nyárra, amiben a már jól megszokott könnyed és friss stílust egy még tartalmasabb szerkezet fogja kiegészíteni. A márka mögött álló Czakó Móni és Czakó Gábor nevek már ismerősen csengenek, őket egészíti ki idén május óta Vékony Tibor. Móni gondosan és nagy odafigyeléssel szerezte be a fűszereket, Gábor intuitív hozzáállásával, Tibor pedig szakmai tudását beleadva egy remek, újhullámos gint alkottak meg. A limitált mennyiségben elérhető nyári párlat ízvilágban könnyedebb az eredeti Millicenthez képest, frissebb, légiesebb korttyal.

Az új gin megalkotásához közel 30 féle fűszerrel kísérleteztek. Ezeket később külön-külön lepárolták, és kiválasztották a négy legjobbat. Az új fűszerek hozzáadásával a Speakeasy alapreceptúrának is változnia kellett a harmónia megtartása érdekében, továbbá ahhoz, hogy még intenzívebb nyári élményben legyen részünk, az egészben megvásárolt, saját kézzel héjazott, biocitrusféléknek nemcsak a héját, hanem a levét is hozzáadták a készítés során. A végeredmény egy citrusokban feljebb tekert stílus, új fűszerekkel, mélyebb és intenzívebb szerkezettel és kis sós zárással. A gint inspiráló Szerb Antal - Utas és holdvilág regényéből most is kapunk egy részletet: a palackon Foligno városának neve olvasható, ahol Mihály és a fiatal amerikai lány, Millicent megismerkedtek.

Gin-tonikként legharmonikusabb arcát a Barker & Quin Marula édesebb alaptónusú tonikunkkal mutatja meg.


Még ajánljuk

NIKKA Gin Coffey

NIKKAGin Coffey

18 200 Ft
Polci ár18 200 Ft
Klub ár
16 680 Ft
BESTILLO Cigánymeggy Pálinka

BESTILLOCigánymeggy Pálinka

1 450 Ft
Polci ár1 450 Ft
Klub ár
1 320 Ft
GODET Fine Champagne XO

GODETFine Champagne XO

49 900 Ft
Polci ár49 900 Ft
Klub ár
45 740 Ft

Termelő

Bestillo

A gönci barack legjobb formája a közeli Boldogkőváraljáról. Czakó Móni és Czakó Gábor nívós pálinkafőzdéje csak jó forrásokból, környékbeli termelők gyümölcseiből és saját termésből dolgozik. Pár éve új utakra léptek: Szerb Antal hősnője, Mrs. Millicent gin formában öltött testet a főzdéjükben.

Listához adom