huen
Belépés
Bortársaság
Bortársaság
Kosár

A kosár üres

MRS. MILLICENT Summereasy Gin (0,7 l) (kendővel, díszdobozban) - Bortársaság

MRS. MILLICENTSummereasy Gin (0,7 l) (kendővel, díszdobozban)

Polci ár
19 900 Ft
Bortársaság Klub ár
18 905 Ft

Egységár: 28 429 Ft / liter. Áraink bruttó árak.

Bolti információAz elbűvölő, lezser amerikai kisasszony és a folignoi fülledt nyár ihlette vidám és merész mintájú kendőkkel érkeznek idén nyárra a Mrs. Millicent limitált palackszámú Summereasy gin díszdobozai.*

A már jól megszokott könnyed és friss stílust egy még tartalmasabb szerkezet egészíti ki. A márka mögött álló Czakó Móni és Czakó Gábor nevek már ismerősen csengenek, őket egészíti ki idén május óta Vékony Tibor. Móni gondosan és nagy odafigyeléssel szerezte be a fűszereket, Gábor intuitív hozzáállásával, Tibor pedig szakmai tudását beleadva egy remek, újhullámos gint alkottak meg. A limitált mennyiségben elérhető nyári párlat ízvilágban könnyedebb az eredeti Millicenthez képest, frissebb, légiesebb korttyal.

Az új gin megalkotásához közel 30-féle fűszerrel kísérleteztek. Ezeket később külön-külön lepárolták, és kiválasztották a négy legjobbat. Az új fűszerek hozzáadásával a Speakeasy alapreceptúrának is változnia kellett a harmónia megtartása érdekében, továbbá ahhoz, hogy még intenzívebb nyári élményben legyen részünk. Az egészben megvásárolt, saját kézzel héjazott biocitrusféléknek nemcsak a héját, hanem a levét is hozzáadták a készítés során. A végeredmény egy citrusokban feljebb tekert stílus, új fűszerekkel, mélyebb és intenzívebb szerkezettel és kis sós zárással. A gint inspiráló Szerb Antal - Utas és holdvilág regényéből most is kapunk egy részletet: a palackon Foligno városának neve olvasható, ahol Mihály és a fiatal amerikai lány, Millicent megismerkedtek.

Gin-tonikként legharmonikusabb arcát a Barker & Quin Marula édesebb alaptónusú tonikunkkal mutatja meg.

*a dobozban 1 kendő található!


Még ajánljuk

Termelő

Bestillo

A gönci barack legjobb formája a közeli Boldogkőváraljáról. Czakó Móni és Czakó Gábor nívós pálinkafőzdéje csak jó forrásokból, környékbeli termelők gyümölcseiből és saját termésből dolgozik. Pár éve új utakra léptek: Szerb Antal hősnője, Mrs. Millicent gin formában öltött testet a főzdéjükben.

Listához adom