huen
Belépés
Bortársaság
Bortársaság
Kosár

A kosár üres

MRS. MILLICENT Summereasy Gin (0,7 l) (kendővel, díszdobozban) - Bortársaság

MRS. MILLICENTSummereasy Gin (0,7 l) (kendővel, díszdobozban)

Polci ár
19 900 Ft
Bortársaság Klub ár
18 240 Ft

Egységár: 28 429 Ft / liter. Áraink bruttó árak.

Bolti információAz elbűvölő, lezser amerikai kisasszony és a folignoi fülledt nyár ihlette vidám és merész mintájú kendőkkel érkeznek idén nyárra a Mrs. Millicent limitált palackszámú Summereasy gin díszdobozai.*

A már jól megszokott könnyed és friss stílust egy még tartalmasabb szerkezet egészíti ki. A márka mögött álló Czakó Móni és Czakó Gábor nevek már ismerősen csengenek, őket egészíti ki idén május óta Vékony Tibor. Móni gondosan és nagy odafigyeléssel szerezte be a fűszereket, Gábor intuitív hozzáállásával, Tibor pedig szakmai tudását beleadva egy remek, újhullámos gint alkottak meg. A limitált mennyiségben elérhető nyári párlat ízvilágban könnyedebb az eredeti Millicenthez képest, frissebb, légiesebb korttyal.

Az új gin megalkotásához közel 30-féle fűszerrel kísérleteztek. Ezeket később külön-külön lepárolták, és kiválasztották a négy legjobbat. Az új fűszerek hozzáadásával a Speakeasy alapreceptúrának is változnia kellett a harmónia megtartása érdekében, továbbá ahhoz, hogy még intenzívebb nyári élményben legyen részünk. Az egészben megvásárolt, saját kézzel héjazott biocitrusféléknek nemcsak a héját, hanem a levét is hozzáadták a készítés során. A végeredmény egy citrusokban feljebb tekert stílus, új fűszerekkel, mélyebb és intenzívebb szerkezettel és kis sós zárással. A gint inspiráló Szerb Antal - Utas és holdvilág regényéből most is kapunk egy részletet: a palackon Foligno városának neve olvasható, ahol Mihály és a fiatal amerikai lány, Millicent megismerkedtek.

Gin-tonikként legharmonikusabb arcát a Barker & Quin Marula édesebb alaptónusú tonikunkkal mutatja meg.

*a dobozban 1 kendő található!


Még ajánljuk

GODET Fine Champagne XO (0,7 l)

GODETFine Champagne XO (0,7 l)

49 900 Ft
Polci ár49 900 Ft
Klub ár
45 740 Ft
OPERA Gin (0,7 l)

OPERAGin (0,7 l)

13 900 Ft
Polci ár13 900 Ft
Klub ár
12 740 Ft
BESTILLO Cigánymeggy Pálinka (0,03 l)

BESTILLOCigánymeggy Pálinka (0,03 l)

1 590 Ft
Polci ár1 590 Ft
Klub ár
1 450 Ft

Termelő

Bestillo

A gönci barack legjobb formája a közeli Boldogkőváraljáról. Czakó Móni és Czakó Gábor nívós pálinkafőzdéje csak jó forrásokból, környékbeli termelők gyümölcseiből és saját termésből dolgozik. Pár éve új utakra léptek: Szerb Antal hősnője, Mrs. Millicent gin formában öltött testet a főzdéjükben.

Listához adom