huen
Belépés
Bortársaság
Bortársaság
Kosár

A kosár üres

AKORI Premium Gin - Bortársaság

AKORIPremium Gin

Polci ár
11 900 Ft
Bortársaság Klub ár
10 900 Ft

Egységár: 17 000 Ft / liter. Áraink bruttó árak.

Bolti információJapán-inspirálta London Dry Gin. Ez a különleges gin Spanyolországban készül, és elkészítésében a japán kultúra és hagyományok szolgálnak ihletforrásként. Olyan ritka japán növényeket és gyümölcsöket használ, amelyek a hazai környezetben alig ismertek. Ezek a gondosan válogatott fűszerek rendkívüli ízt és karaktert kölcsönöznek neki, aminek köszönhetően teljesen eltér a megszokott ginfajtáktól.

Az alapja kiváló minőségű rizs. Ez teremti meg a gin gazdag és sima textúráját. A boróka és a friss citromhéj fűszeres és citrusos jegyekkel gazdagítja, míg a kamquat és a gyömbér egyedi ízt ad az italnak. A legmeghatározóbb elem azonban a pintaja, más néven sárkánygyümölcs, amely különleges és egyedi jellegzetességet kölcsönöz neki.

Az illatát friss és egzotikus gyümölcsök, valamint a boróka és a pintaja jellegzetes aromája uralja. Az ízvilág rendkívül egzotikus és intenzív, kínálva egy új élményt a gin kedvelőinek. Ennek köszönhetően enyhe rózsaszín szín és kellemes parfümös illat jellemzi.


Még ajánljuk

GLENFARCLAS 15 éves

GLENFARCLAS15 éves

30 900 Ft
Polci ár30 900 Ft
Klub ár
28 320 Ft
PIENAAR & SON Ugly Gin

PIENAAR & SONUgly Gin

9 950 Ft
Polci ár9 950 Ft
Klub ár
9 120 Ft
GODET Fine Champagne XO

GODETFine Champagne XO

49 900 Ft
Polci ár49 900 Ft
Klub ár
45 740 Ft

Listához adom