huen
Belépés
Bortársaság
Bortársaság
Kosár

A kosár üres

AKORI Premium Gin (0,7 l) - Bortársaság

AKORIPremium Gin (0,7 l)

Polci ár
11 900 Ft
Bortársaság Klub ár
11 305 Ft

Egységár: 17 000 Ft / liter. Áraink bruttó árak.

Bolti információJapán-inspirálta London Dry Gin. Ez a különleges gin Spanyolországban készül, és elkészítésében a japán kultúra és hagyományok szolgálnak ihletforrásként. Olyan ritka japán növényeket és gyümölcsöket használ, amelyek a hazai környezetben alig ismertek. Ezek a gondosan válogatott fűszerek rendkívüli ízt és karaktert kölcsönöznek neki, aminek köszönhetően teljesen eltér a megszokott ginfajtáktól.

Az alapja kiváló minőségű rizs. Ez teremti meg a gin gazdag és sima textúráját. A boróka és a friss citromhéj fűszeres és citrusos jegyekkel gazdagítja, míg a kamquat és a gyömbér egyedi ízt ad az italnak. A legmeghatározóbb elem azonban a pintaja, más néven sárkánygyümölcs, amely különleges és egyedi jellegzetességet kölcsönöz neki.

Az illatát friss és egzotikus gyümölcsök, valamint a boróka és a pintaja jellegzetes aromája uralja. Az ízvilág rendkívül egzotikus és intenzív, kínálva egy új élményt a gin kedvelőinek. Ennek köszönhetően enyhe rózsaszín szín és kellemes parfümös illat jellemzi.


Még ajánljuk

Listához adom