Áraink bruttó árak.
A birtok többgenerációs, a család Dhondt ága a belga felmenők útján jutott el a borvidékre, a nagyszülők 1960-ban vásároltak területeket Sézanne-ban, míg a Grellet család mindig is a környező falvakban (Cuis és Cramant) élt. Eric Dhondt és Edith Grellet 1986-ban döntött úgy, hogy a hat hektár családi birtokról szüretelt szőlőt többé nem adják el, hanem saját bort készítenek. A pincét ma 30 éves fiuk Adrien vezeti, a közel kétszer ennyi idős tőkéket biodinamikus módszerekkel műveli, a sorközöket lóval szántja.
Belépőbora a „Dans un Premier Temps” több premier cru terület házasítása, 50% chardonnay, 30% pinot noir és 20% pinot meunier fajtákból. A 2018-as évjáratú alapbort spontán, tartályban és használt hordókban erjesztette, a palackozáskor pedig 30% réserve bort házasított hozzá.
2021 júliusi degorzsálás. Dosage: 2 gr/l
A többgenerációs birtokon 1986-óta készül Champagne, a pincét ma a 30 éves Adrien vezeti, a közel kétszer ennyi idős tőkéket pedig biodinamikus preparátumokkal védi, a sorközöket lóval szántja. Chardonnay hangsúly, spontán erjedés hordóban, szűretlen palackozás, pár gramm dosage és minimális kéntartalom.