Egységár: 300 000 Ft / liter. Áraink bruttó árak.
A Dom Perignon hosszú időn át tanulmányozta a champagne öregedésének folyamatát, és arra jutottak, hogy a pezsgő életének három meghatározó szakasza van. Minden egyes évjárathoz a kezdetektől fogva korlátozott számú palackot tesznek félre a pincékben, amelyeket hosszabb érlelésre szánnak. Az első kiadás, a P1 körülbelül 8 éves érlelés után kerül piacra. A második kiadás, a P2 nagyjából 15 évig érlelődik palackban, ezalatt az ital mélyül és egy új érettségi szintre emelkedik. A harmadik kiadás a P3, ami 20-30 évig érlelődik palackban, amíg el nem éri a tökéletes érettséget az ital. A 2004-es évjárat figyelemre méltó könnyedségével kiemelkedik a Dom Pérignon történetében. Illatban élénk briós és toastos jegyek dominálnak, kakaó, pörkölt dió, méz, amit friss citrusos jegyek egészítenek ki. A korty kiegyensúlyozott és krémes.
Nevét egy 17. századi szerzetesről kapta, aki forradalmasította a borkészítést a régióban olyan újításokkal, mint a kora reggeli szüret, a több szakaszban préselés vagy a maceráció minimalizálása. Az első Dom Pérignon 1921-ben készült, és 1959-ben kezdtek rosé champagne-t is készíteni.