A borvidék 4. legnagyobb pezsgőházának stílusát frissesség és pontos, elegáns szerkezet jellemzi. A ház vezetése ma is családi körben történik, Michel Fauconenet chef de cave bevonásával, aki 40 éve dolgozik a birtokon. A Brut Nature stílus úttörői ma több, mint 160 országba exportálnak.
A Laurent-Perrier Házat 1812-ben alapította André Michel Pierlot, a Vve Laurent-Perrier nevet akkor vette fel, amikor Mathilde Emilie Perrier, Eugène Laurent özvegye egyesítette a két családnevet. Lánya, Eugénie Hortense Laurent 1925-ben örökölte a házat, majd 1939-ben eladta Marie-Louise Lanson de Nonancourt-nak. 1939-ben Marie-Louise de Nonancourt, özvegy és négy gyermek édesanyja, a jövőjüket szem előtt tartva, megvásárolta a Domaine Laurent-Perrier-t. A második világháború alatt Marie-Louise Lanson de Nonancourt vezette az üzletet, míg két fia, Maurice és Bernard csatlakozott a francia ellenálláshoz. Bernard de Nonancourt 1945-ben kezdte meg tanulóévét, ahol a szőlőtől a pincéig a borászat minden területét elsajátította, majd 1948 októberében kinevezték elnök-vezérigazgatóvá. Ekkor a ház mintegy 20 embert foglalkoztatott, és évente 80 000 palackot szállított. Bernard de Nonancourt-t a pezsgő iránti szenvedély, a hagyományos értékek és - ami a legfontosabb - az emberek iránti tisztelet fűtötte, független szellemével és kreatív merészségével inspirálta a Laurent-Perrier-t. Kiváltságos munkakapcsolatokat alakított ki a szőlőtermelőkkel, és ügyesen ötvözte az innovációt a hagyományokkal. Megteremtette a Laurent-Perrier jellegzetes stílusát, amely a frissesség, a finomság és az elegancia jegyeit hordozza, és kifejlesztette a pezsgők egyedülálló választékát.