huen
Belépés
Bortársaság
Bortársaság
Kosár

A kosár üres

TOKAJ NOBILIS Furmint Pezsgő Brut 2019 (Bio) - Bortársaság

TOKAJ NOBILISFurmint Pezsgő Brut 2019 (Bio)

Polci ár
7 500 Ft
Bortársaság Klub ár
7 125 Ft

Egységár: 10 000 Ft / liter. Áraink bruttó árak.

Készleten

"2009-ben készült az első pezsgőm, akkor még Szentesinél, a 2013-as évjárat pedig már teljes egészében itthon, mivel 2015-ben sikerült vennem egy kis degorzsálógépet, így azóta mi csinálunk mindent. A pezsgőket a fogyás ütemében folyamatosan degorzsáljuk, igyekszem 3 év seprőn érlelés után forgalomba hozni." - Bárdos Saci.

A Csirke-mál-dűlőből származó alapanyagból, teljesen tradicionális pezsgősítéssel készült. Igazi, megkérdőjelezhetetlen furmintpezsgő, a fajta minden karakterjegyével. Illatában és ízében is elsősorban a birsalmás jegyek dominálnak, idővel pedig a sárga almás édesgyümölcsök is megjelennek. A feszes sav miatt igazi frissítő, cideres karakterrel rendelkező tétel. Az igazi furmintrajongók számára kötelező!


Még ajánljuk

Borászat

Tokaj Nobilis

Tokaj Nobilis

Emberléptékű birtok és precíz borkészítés Tokaj-Hegyalján - Bárdos Saci bodrogkeresztúri borászatába összesen 6 hektárról szüretel. Organikus művelés, szigorú hozamkorlátozás, a pincében hagyományos feldolgozás, aprólékos munka. Édestől az aszún keresztül, száraz dűlősön át egészen a pezsgőig.

Listához adom