Egységár: 14 933 Ft / liter. Áraink bruttó árak.
Átlagosan 60%-os meredélyekről, saját területről érkezik az alapanyag, amit a 90% glera mellett bianchetta és perera szőlőfajták adnak. Nem a recept újragondolásáról van szó, hanem egy 40-50 éves öregtőkés ültetvényről, ahol elszórva megmaradt pár tőke ezekből az autochton fajtákból. Régen fontos szerepük volt a proseccokészítésben egy kis extra gyümölcsösség és sav miatt.
Nem kerülnek külön feldolgozásra, így lényegében field blendről beszélhetünk.
A Rive-k esetében feszegetik a Metodo Martinotti készítésmód szabályait, ugyanis 100%-ban must kerül az autoklávékba, és egy erjedés megy csak végbe (Asti method), aminek a végeredménye az alkohol mellett a nagyjából 5 bar nyomás is. Ezután 4-6 hónap seprőntartás a nyomásálló tartályokban, aminek köszönhető a szuper, krémes korty és az apró, finom buborékok.
Családi vállalkozás, amelyet az alapító Livio Bronca lányai vezetnek a DOCG terület szívében. Harmadik generációs szőlőművelő család, már a nővérek nagyapja is szőlővel foglalkozott.