Egységár: 8 800 Ft / liter. Áraink bruttó árak.
Családi organikus birtok, ahol a glera szőlőt még kézzel szüretelik, átlagosan 30-40 éves tőkékről. Bogyózás után 24 óráig héjon áztatás következik, majd kíméletes préselés. A tradicionális eljárásban a második erjedés palackban történik, a degorzsálás pedig elmarad, a fondo, vagyis az alj, a seprő ezúttal a bor végső karakterének legfontosabb pontja. A címkén szereplő léggömbök pedig az első világháború katonáinak állítanak emléket, akik így pásztázták a Piave folyó környékét. A sárga gyümölcsök illatát elegáns virágjegyek követik, majd akác és sós jegy zárja. Kiegyensúlyozott, elegáns korty, ásvány, barack, lime.
Ahol egykor az apa és a nagyapa dolgozott napszámosként, ott alapított birtokot Emilio Pozzobon. A Case Paolin családi birtokon már akkor organikusan műveltek, amikor ez még nem számított. 20 hektáron dolgoznak a Piave partjainál, eltérő adottságú dűlőkről proseccok és komplex vörösök is készülnek.