Házhoz szállítás


Kiszállítási napok

Ország: Magyarország   

 

WOLT kiszállítás
Rendeléseket minden nap 11:00-21:30 között veszünk fel, a Wolt applikációján keresztül, az applikációban feltüntetett borokra. A kiszállítást a Wolt futárszolgálata végzi.
részletek: https://wolt.com/hu/hun/budapest/restaurant/bortarsasag/

 

FoxPost automata
A megrendelt termékeket a FoxPost Zrt. segítségével szállítjuk az Ön által kiválasztott csomagautomatába, hétköznap 13:00 óráig történő rendelésfeladás esetén legkésőbb 3 munkanapon belül.. Ha megérkezett a csomag az automatába, a rendszer SMS és e-mail értesítőt küld a vásárláskor megadott elérhetőségekre. A küldemény az automatában 72 óráig vehető át, ha munkaszüneti- vagy ünnepnap esik ebbe az időszakba, akkor automatikusan hosszabbodik az átvételi határidő. További információért látogasson el a www.foxpost.hu weboldalra

 

Expressz szállítási mód Budapesten

Amennyiben Ön ezt a szállítási módot választja, és megrendelését munkanapokon 10-17 között leadja, és munkatársunknak sikerült Önt telefonon elérnie, hogy megrendelését visszaigazolja, úgy rendelését 4 órán belül eljuttatjuk Önhöz. Díja: 2550 Ft

 

Ihatok-e proseccót?

Természetesen. A raktárunkba érkező raklapok minden esetben alkoholos fertőtlenítésen esnek át. Ezután a borokat gondosan elzárt térben tároljuk, ahonnan 10 napos pihenés után kerülnek kereskedelmi forgalomba, onnan pedig a poharakba. A prosecco-kon túl ez természetesen minden más borunkra is érvényes.

 

Higiénikus-e a házhoz szállítás?

Szállító kollégáink kesztyűben, biztonságosan szállítják ki a csomagokat. Online történő kifizetéskor az átvétel körülményei is pontosan egyeztethetők kollégáinkkal.

 

Hogy rendeljek, ha nem vagyok otthon?

FOX Post csomagautomatával az ország 118 pontján néhány napon belül, egyszerűen és rugalmasan átvehetőek a rendelések.