Házhoz szállítás

Kiszállítási napok

Ország: Magyarország   

 

Fontos!
Kedves Vásárlóink!
Az ország néhány területére a Sprinter Futárszolgálat segítségével szállítunk. A megnövekedett rendelésszámok miatt előfordulhatnak néhány napos késések.

WOLT kiszállítás

Rendeléseket hétfőtől szombatig az adott boltunk nyitva tartásától függően 11:00-20:00 között veszünk fel a Wolt applikációján keresztül, az applikációban feltüntetett borokra. A kiszállítást a Wolt futárszolgálata végzi.

Részletek:
Bortársaság Buda
Rendelésfelvétel: 11:00- 20:00
https://wolt.com/hu/hun/budapest/restaurant/bortrsasg-buda

Bortársaság Pest
Rendelésfelvétel: 11:00- 20:00 
https://wolt.com/hu/hun/budapest/restaurant/bortarsasag

FoxPost automata
A megrendelt termékeket a FoxPost Zrt. segítségével szállítjuk a kiválasztott csomagautomatába az ország 118 pontjára, hétköznap 13:00 óráig történő rendelésfeladás esetén legkésőbb 5 munkanapon belül. Ha megérkezett a csomag az automatába, a rendszer SMS és e-mail értesítőt küld a vásárláskor megadott elérhetőségekre. A küldemény az automatában 72 óráig vehető át, ha munkaszüneti- vagy ünnepnap esik ebbe az időszakba, akkor automatikusan hosszabbodik az átvételi határidő. További információ a www.foxpost.hu weboldalon.

Expressz szállítási mód Budapesten
Amennyiben munkanapokon 17 óráig történik a rendelésleadás, és munkatársunk sikeresen visszaigazolja a vásárlást telefonon, úgy a csomagot még aznap kiszállítjuk Budapesten. Az expressz kiszállítás hétvégén szünetel, a megadott időszakon kívül beérkező megrendelések minden esetben a következő munkanapon kerülnek kiszállításra. Díja: 2 500 Ft