SZEPTEMBERI Válogatás 2018 (6x0,75 l;  2933 Ft/l)

SZEPTEMBERI
Válogatás 2018 (6x0,75 l; 2933 Ft/l)

A termék már nem kapható.

BÉLA ÉS BANDI Gyöngyöző 2017
Tiszta szőlő, fehér húsú barack és egres. Jól behűtve, frissítőnek, aperitifnek, vitorlásra vagy teraszra.
SAUSKA TOKAJ Cuvée 113 2017
Erős a belépő, robban a pohár, vérnarancs, ananász, a háttérben menta illat. A korty sima és kerek, közben vibrál a savaktól. A hosszan tartó utóízben pedig ott van a sauvignon blanc zsenge zöldessége. Úgy populáris, hogy közben egy cseppet sem átlagos.
KÁLI KÖVEK Rezeda Olaszrizling 2017
Több kis szüretből válogatva, használt és új hordókban spontán erjesztve és fél éven át érlelve. Gazdag, köves, fehér virágos illat, kosszú korty almával, őszi barackkal.
Tihany Rozé 2017
Egész fürtös préselés és egy kis természetes mustülepítés után az erjedés spontán történt. A kierjedt bort néhány hónapig finomseprőn tartották és időnként fel is keverték. Nem siettek, a bor végül júniusban került palackba. 2000 palack és 288 magnum készült belőle.
KISS GÁBOR 364 Rouge 2017
Tartalmasabb, vastagabb, tiszta gyümölcs bisztróbor Kiss Gábor családi pincéjéből. A Code és Enigma alapanyaga kis kékfrankossal, röviden érlelve. Gazdag struktúra, intenzív gyümölcsíz és -illat. Hosszú, komplex és lédús.
MÁRKVÁRT Kadarka 2017
Bár a címke megújult, a stabil alapot viszont változatlanul Janó közel 100 éves, göcsörtös gyalogtőkéi adják. Áttetsző gránátalma szín, meleg karakterű illat szamócával, málnával és zöldfűszerekkel. A korty puha, vékony és érett. Öreg tőkék vidám és jóivású kadarkája.

a hat palack együtt
Válogatások
A legjobb tételek