huen
Belépés
Bortársaság
Bortársaság
Kosár

A kosár üres

Oremus 30

Idén ünnepeljük az Oremus birtok megalapításának 30. születésnapját, amit a borászattal és az Álvárez családdal együttműködve számos közös programmal, különkiadással és meglepetéssel szeretnénk emlékezetessé tenni. 

Németi Zoltán Mátra 2021
Új a választékban

Németi Zoltán Mátra Kékfrankos 2021

Organikus művelésű kékfrankos a Gereg és Csipkés dűlőből, összesen 0,2 hektárról válogatva, a pincében spontán erjedés nyílt kádakban, érlelés famentesen, fél éven át, majd palackozás derítetlenül. „A cél egy fedetlen, "egyenes" kékfrankos készítése volt, ami fűszeres és meggyes, élénk, nem nehézkes.” Szinte chiantis karakter, élénk és feszes szerkezet, tisztán meggyes, kékfrankosra jellemző ízek.

Polci ár
4 400 Ft
Klub ár
4 030 Ft
Hónap borai
KLUBTAGOKNAK EXTRA KEDVEZMÉNNYEL

Hónap borai

6 jó bort válogattunk júniusra: Friss és telt zamatú olaszrizling, régi Kreinbacher hangultú fehér házasítás és prosecco választékunk új organikus belépőborát, az Ombrét.

MRS. MILLICENT

Summereasy Gin

Mrs. Millicent legújabb kiadása „Summereasy” néven érkezik idén nyárra, a főzde a Gourmet Fesztiválon fogja bemutatni és kizárólag a Bortársaság boltokban lesz elérhető. A márka mögött álló Czakó Móni és Czakó Gábor neve már ismerősen cseng, őket egészíti ki idén május óta Vékony Tibor. Móni gondosan és nagy odafigyeléssel szerezte be a fűszereket, Gábor intuitív hozzáállásával, Tibor pedig szakmai tudását beleadva egy remek, újhullámos gint alkottak meg. A limitált mennyiségben elérhető nyári párlat ízvilágban könnyedebb az eredeti Millicenthez képest, frissebb, légiesebb korttyal.

Polci ár
17 400 Ft
Klub ár
15 950 Ft
Most érkezett!

Új borok Angela Fronti birtokáról

A Fronti család évtizedek óta földmunkával, szőlővel és szürettel foglalkozik. Nagynevű birtokokat és olívás kerteket művelnek, így a felmenők pontosan tudták, melyik domboldalba érdemes fektetni. A munka gyümölcse végül az 1982-ben megvásárolt Istine-dűlő volt, innen kapta a birtok is a nevét.

Most kóstoltuk!

Homola Sauvignon Blanc 2022

Az új évjárattal tovább tisztult a kép, a választék régi borát odáig csiszolták, hogy végül a nevet (Parti Szél) és a házasítás régi fajtáit is elhagyták, így lett 2022-ben tisztán Sauvignon Blanc. Az erjesztés hűtött, tartályos és reduktív, az érlelés rövid, a bor kirobbanó és lédús. A korty szerkezete, a melegebb gyümölcsök és a hosszabb, ásványos íz, amitől egyértelműen Homola lesz ez a bor is.

Polci ár
3 750 Ft
Klub ár
3 430 Ft
SAUVIGNON BLANC Válogatás 2023

Sauvignon Blanc Válogatás 2023

A sauvignon blanc mindenevő, helyesebben, mi ehetünk mellé bármit: remekül passzol halhoz, fehérhúshoz, zsenge bárányhoz, de az igazi erőssége, hogy zöldségek, pikáns, fűszeres saláták és ázsiai fogások mellett is jól érvényesül. Külön áldás, hogy az egyébként borgyilkos spárgával is elboldogul.

Polci ár
26 040 Ft
21 900 Ft
Kedvezmény
-16 %
Veszprémi Érseki Pincészet
Új a választékban

Veszprémi Érseki Pincészet

A veszprémi egyik a tizenkét római katolikus egyházmegyénkből. Magyarország első püspökségeként Szent István alapította, a Balatont északról öleli körbe, központja és szíve a Veszprémi vár, szőlőskertje pedig 750-éve ugyanaz a pár hektáros liget Mindszentkállán. A 90-es évekig szinte kizárólag ez az ősi dűlő látta el miseborral az országot. Most új szereplőkkel és új célok mentén kezdtek azon dolgozni, hogy új minőséget, ismert borbirtokot hozzanak létre ezen a különleges helyen, a Káli-medence tanúhegyei között.

Új évjáratok, feltöltött készletek

Megérkezett!

Az 1842-es alapítású történelmi birtok a portói boraival vált legendássá, mára viszont a Niepoort választék ennél sokkal többről szól. Dirk Niepoort, Portugália legbefolyásosabb borásza többek közt hagyományos portói és a natúrbor hullámra rímelő, határokat feszegető borokat készít. Az öt borvidéken átívelő Niepoort birodalom legfontosabb borait válogattuk össze, és most új évjáratokat mutatunk.

Ajándékutalvány
Örömmel és borokkal töltve.

Ajándékutalvány

A legjobb borok, ajándékba, itt és most. Egy kártya örömmel és borokkal töltve azoknak, akik szeretnék megadni a felfedezés örömét vagy a legjobbat keresik.

Chat
Új funkció honlapunkon

Chatelj velünk!

Kiegészült online felületünk egy vadonatúj funkcióval, méghozzá a chattel! Szeretnénk ezzel kényelmesebbé tenni az ügyfélszolgálati impulzust, online kalauzolni a borok között a könnyebb választásért, pótolni a személyes kiszolgálás figyelmességét. Olyan kollégáinkkal találkozhatsz így a képernyő másik oldalán, akikkel már válthattál korábban e-mailt vagy eddig is segítségedre voltak a Bortársaság boltokban. Keresd bátran őket chaten az üzletek nyitvatartási idejében, hogy ajánlásukkal, kóstolási tapasztalataikkal, személyes élményeikkel hozzáadhassanak a webshopos vásárláshoz. Veled már kapcsolódtunk?

Hírlevél feliratkozás

Különleges borok, izgalmas válogatások kéthetente.

Hírlevél feliratkozásE-mail cím

Listához adom