huen
Belépés
Bortársaság
Bortársaság
Kosár

A kosár üres

Virgács helyett bort a csizmába!

Virgács helyett bort a csizmába!

Vásárold meg kedvenc borod december 6-án 25% kedvezménnyel a boltjainkban és a webshopon. Az engedmény a kosárban kerül levonásra, a legdrágább bor polci árából. Személyenként egy palack borra érvényesíthető.

Hónap borai
KLUBTAGOKNAK EXTRA KEDVEZMÉNNYEL

Hónap borai

Légli Riesling, Oremus Késői Szüret Cuvée, Domaine Lavantureux Chablis, Konyári Kishegy, Bott Frigyes Super Granum Red, Kárásztelek Carassia Blanc de Blancs Brut, Billecart-Salmon Brut Réserve

November 24-től

Karácsonyi ajánlatok cégeknek

Te kiválasztod, mi becsomagoljuk, cég logóval látjuk el, kiszállítjuk a partnereidnek. Előre elkészített kedvezményes csomagok, legendás borokkal. Mennyiségi kedvezmények minden vásárlásra. Ajánlataink november 24-től érvényesek

Új a választékban

Brancaia

A Brancaia története mintha egy ezredfordulós romkom forgatókönyvét másolná, de plágiumról szó sem lehet, az élet két évtizeddel a művészet előtt járt.

emelkedett, részletgazdag, hófehér

Sauska – Blanc de Blancs

A birtok kulcsfiguráival közösen finiseltük ezt a Sauska pezsgőt. Chardonnay és furmint, citrusok, zöldalma, energikus, átható és ásványos korty. Új színek a Sauska választékban. Az összhatás száraz, érzésre minden részlet a helyére került.

Harminc éves a Bortársaság
Minden rendben

Harminc éves a Bortársaság

Az első pár palackot egy zöld Renault 4-essel vittük házhoz. 1993-ban fiatalok voltunk, hittünk abban, hogy jó itt élni és minőségben gondolkodni. Felnőttünk, de ugyanez az érzés visz minket tovább azóta is. A legelső logót egy fröccs mellett rajzoltuk egy noteszbe. Barátkoztunk és boroztunk, így indult a Budapest Wine Society, melyből később megszületett a mai Bortársaság. A hobbiból több lett, mint egykor gondoltuk: mi lettünk az ország egyik legismertebb borkereskedője. Nagy öröm, hogy kinőttük a Renault 4-est, és ma már közel kétszázan dolgozunk együtt nap mint nap. Minden nap kóstolunk, járjuk a pincéket, vagy éppen a borok jönnek hozzánk. Összeülünk, beszélgetünk, és egy-egy jó tételnek gyermekien tudunk örülni. Pont mint harminc évvel ezelőtt. Az elmúlt harminc év alatt óriásit fordult a világ: gyorsabb lett. Azonban hisszük, hogy a bornak mindig érdemes megadni a figyelmet és az időt. Jó bort nem lehet gyorsan inni. Jó érzés, hogy számtalan palackkal, korttyal okozunk örömöt. Minden rendben, a bor finom!

Most érkezett, most kóstoltuk

Kóstoltál valami jót mostanában? Gyakori kérdés, legalább annyiszor kapjuk meg házon kívül, mint ahányszor egymás között feltesszük.

Magazin
Minket a BOR összeköt

Történetek a legaktuálisabb borainkról.

Borászok, borok, izgalmas történetek. A Montes, Oremus, Györgykovács és még több száz cikk arról, ami minket a legjobban érdekel.

Ajándékutalvány
Örömmel és borokkal töltve.

Ajándékutalvány

A legjobb borok, ajándékba, itt és most. Egy kártya örömmel és borokkal töltve azoknak, akik szeretnék megadni a felfedezés örömét vagy a legjobbat keresik.

Hírlevél feliratkozás

Különleges borok, izgalmas válogatások kéthetente.

Hírlevél feliratkozásE-mail cím

Listához adom